SØPPEL

Vi minner om at verken heisen, heisrommene, garasjen eller uteplassen er steder hvor du kaster sigarettsneiper eller annet søppel. Ta det med deg hjem og kast det i din egen søppelbøtte eller askebeger!

I søppelboden skal søppelposer kastes opp i kontainerne som står der og ikke utenfor, plukk opp hvis du er så uheldig å bomme. Og det er kun husholdningssøppel som skal kastes her. Større gjenstander leverer du gratis på Haraldrud.

I papirboden skal man ikke legges store pappesker hele i kontaineren, men brette dem sammen, aller helst kjør dem til Haraldrud selv, det er ikke langt dit og gratis å kaste. Det er kun papiravfall som skal kastes her.

Det koster oss mer og mer hvert år å ikke sortere søppel ordentlig, og det er en helt unødvendig ekstrakostnad for oss. Så vis ansvar, det gagner oss alle.

Vil anta at alle som bor her, ønsker at det ser rent og pent ut rundt oss, så vi håper at alle bidrar med sitt i så måte.

Med vennlig hilsen Styret