Garasjemaling – oppdatering

Maling i garasje 

Før garasjen males, må bildekkene fjernes fra stativene.

Plassene under Lunden 40 skal males først, dette er garasjeplass nr. 2 til 33. Dette vil foregå fra og med torsdag den 14. juni til og med lørdag den 16. juni. I denne perioden skal bilene på disse plassene parkeres ute på gjesteparkeringen. På søndag den 17. juni skal disse bilene kjøres inn i garasjen.

Plassene under Lunden 38 skal males fra og med mandag den 18. juni til og med torsdag den 21. juni. Dette er garasjeplass nr. 34 til 59. I denne perioden skal bilene på disse plassene være ute av garasjen.

Unipark er informert om bruk av gjesteparkeringen.

Hvis du ikke har mulighet til å være til stede for å flytte bilen i dette tidsrommet, kan du levere bilnøkkelen til Sølvi/Richard i leilighet nr. 12 (endeleilighet i første etasje).  

Styret