Rehabilitering

Fredag 3. juni vil Dan Construct AS plassere ut kontainere på parkeringsplassen mellom søppelboden og handicap-plassene. Vi må be om at ingen parkerer der nå. Vær snill og informer dine gjester om det.

Mandag 6. juni begynner de å sette opp stillas på enden av nummer 40 på siden mot fellesområdet. De skal skifte bod-dører og det gule panelet, så vi må be alle om å rydde plass slik at de får gjort jobben på en rask og effektiv måte.

Det er lagt informasjonsskriv i alle postkasser, og vi ber dere om å lese dette.

VIKTIG: Det er absolutt forbudt å klatre i stillasene, og vi oppfordrer alle foreldre å ta dette opp med sine barn. Hvis noen ser at noen prøver på dette, vær snill og si fra umiddelbart! De andre borettslagene i Vellet er varslet om det samme. Vi vil ikke ha noen ulykker i byggeperioden!

Arbeidet vil pågå i perioden 6. juni til 8. august fra kl. 08.00 til kl. 18.00 på hverdager og fra kl. 09.00 til kl. 15.00 på lørdager. Det kan bli noe støy  og støv i byggeperioden pga boring i mur.

Ønsk Dan Constructs ansatte velkommen til å gjøre denne jobben for oss og rydd din terrasse slik at de kommer til for å gjøre denne jobben.

Mvh Styret