Byggearbeidene

Vi må be om at ingen oppholder seg på terrassene når de fra Dan Construct jobber her om dagene. De kaster ting ned og er redd for at de skal treffe og skade noen med det som faller ned. De kan også være uheldig å miste ned verktøy, og treffer det noen, kan det få alvorlige konsekvenser.

Alle dører som skiftes blir malt av Dan Construct, så sørg for at de får plass til å jobbe på din terrasse.

Fra den 27. juni begynner de å flytte stillasene fra Lunden 40 ut mot Lunden foran nummer 38. For å komme til og få satt de opp og frakte materialer, må de fjerne ca 1 til 1,5 m av hekkene mellom leilighetenes hage innmed veggen. Her må vi nok plante nytt når de er ferdig.

Så i løpet av helgen må terrassene ryddes for å gi plass til arbeiderne, og det de skal gjøre. Det er viktig her også at ingen oppholder seg på terrassen mens de jobber på dagtid. 

Mvh Styret