Bod-dører og sentralvarmen

Da  styret fikk høre at det var problemer med bod-dørene på det ekstraordinære årsmøtet, spesielt i 1. etg, ble det umiddelbart sendt en mail til Dan Construct AS. I går, 08.12.2016, fikk vi tilbakemelding, og de vil komme å sjekke dørene i 1. etg om kort tid. De vil i tillegg komme tilbake til våren for å ta en sjekk på alle bod-dører.

Vi har hatt en rørlegger her for å se på problemet med sentralvarmen. Han satte opp temperaturen ut fra fyrrommet, og det var visstnok bra til å begynne med, men nå er det tilbake til som det var. Etter at rørleggeren var her, har vaktmesteren også vært her og satt opp trykket, noe som heller ikke har hjulpet mye, så nå blir eksperter tilkalt for å sjekke anlegget. Vi må først finne noen som har kompetanse på området.

Mvh

Styret